Vloerverwarming

Warme voeten tijdens de wintermaanden

Kies jij voor duurzaam?

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Energiezuinig en comfortabel warm

Vloerverwarming werkt energiezuinig, is heerlijk comfortabel warm en gaat geweldig samen met PVC. De warmte dringt makkelijk door het materiaal door, en maakt van de vloer een plek waar je het liefst heel de dag zou verblijven.

Het voordeel van PVC is dat dit een fractie zachter wordt met vloerverwarming eronder die aan staat. Dat doet geen afbreuk aan de stevigheid of duurzaamheid, maar voelt net een beetje aangenamer. Veel mensen met PVC en vloerverwarming willen daarna daarom niet meer anders.

Vraag een offerte aan

1

Prijsopgave

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt ontvang je van ons een prijsindicatie op basis van het door jou opgegeven aantal m2.

2

Afspraak

Is de prijs akkoord dan maken we een afspraak bij je thuis om de situatie te beoordelen en je wensen te bespreken.

3

Definitieve offerte

Zodra alle wensen zijn besproken, de situatie is beoordeeld en alles is ingemeten, ontvang je van ons de definitieve offerte. Geen verrassingen achteraf!

4

Uitvoer

Is de definitieve offerte akkoord? Dan gaan wij aan de slag! Wanneer alles klaar is doen we samen met jou de laatste controle.

Warm en comfortabel

Vloerverwarming is energiezuinig en heerlijk comfortabel. De verwarming verwarmt vanuit de vloer de lucht in de ruimte. Warme lucht stijgt op, dus door daar helemaal onderaan mee te beginnen profiteer je van een zo hoog mogelijk rendement. De warmte komt uit CV-leidingen in de (dek)vloer. Warm water geeft de warmte af aan de hele vloer, waardoor je heel de ruimte gelijkmatig verwarmt. Dit voelt heerlijk comfortabel, op welke plek in huis je ook bent.

Heb je een houten (onder) vloer? Ook dit is geen enkel probleem. In plaats van egaline gebruiken wij hiervoor Fermacell wat wij over de houten ondervloer of over tegels plaatsen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan!

Vraag een offerte aan Neem contact op

Warm en comfortabel

Alles-in-één!

Wij bieden met ons all-in concept een zorgeloos traject waarbij we van A tot Z een nieuwe vloer realiseren. Van het weghalen van radiatoren en infrezen van de verwarmingsleidingen tot aan de afwerking van de plinten.
PVC met vloerverwarming

PVC met vloerverwarming

PVC is bijzonder goed geschikt voor vloerverwarming. De goede warmtegeleiding garandeert een hoog rendement. Er is nauwelijks sprake van warmteverlies, zodat je energiezuinig en comfortabel verwarmt. Twijfel je over de beste manier om vloerverwarming in combinatie met PVC aan te laten leggen? Wij adviseren je graag, zelfs als je zoekt naar een manier om niet heel het huis leeg te hoeven halen om de vloer te vervangen.

Vraag een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?

Na telefoon dat de vloer voor 1000 euro extra geëgaliseerd moest worden omdat de vloer niet vlak is dat maar gedaan uiteindelijk na nog nadat ze er een stuk opnieuw eringelegd hebben is het nog niet helemaal vlak. Het is wel netjes geplakt.

Lennart Brielle

Zowel het aanleggen van de vloerverwarming als het leggen van de (lijm) pvc vloer zijn uitstekend gedaan. Snel en vakkundig.

Fam. van Dijk Hoogvliet

Netjes op tijd en vakkundig en snel een mooie PVC vloer gelegd voor een concurrerende prijs.

Richard Hoogvliet Rotterdam

Nadat ik wat vragen aan Marcel had gesteld werd overal duidelijk op geantwoord. Na de aanvraag kwam er snel een berekening binnen met wat het zou gaan kosten. De kosten vielen ons erg mee en de heren (Marcel en Martijn) konden de vloer snel komen plaatsen. Daar werden wij zeer vrolijk van! Na een bakkie koffie en uitleg over hun werkzaamheden zijn ze aan de gang gegaan en een uur eerder dan Marcel had aangegeven waren ze al klaar. Het resultaat . . . In een woord geweldig. Elke dag worden we weer blij als we onze vloer weer zien !

Robert Hellevoetsluis

zeer snelle en goede afwerking. Zal dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Trap ziet er geweldig uit ,echt vakmanschap

Ed Burgh-Haamstede