Uw trap laten renoveren?

Laat je inspireren en creëer jouw droomtrap

Binnen één dag een nieuwe trap

Vraag direct een offerte aan Laat je inspireren

Traprenovatie

PVC is geschikt voor iedere trap

Heb je er weleens bij stilgestaan hoe vaak je thuis de trap neemt? Minimaal twee keer per dag, en waarschijnlijk nog veel vaker. De relatief kleine treden worden in huis het meest intensief belast. Dat vraagt om een trap van topkwaliteit. Met ons oerdegelijke PVC kies je een duurzaam materiaal in prachtige designs. Bovendien is het PVC makkelijk schoon te houden, werkt het geluiddempend en voelt het zowel veilig als comfortabel aan. Uiteraard heb je de keuze uit allerlei designs, net als bij andere traprenovaties met bijvoorbeeld laminaat. Tegelijkertijd is het materiaal niet zo hard (en daardoor gevoelig voor contactgeluid). Of wil je liever traptreden die volledig naadloos zijn? Wellicht zijn dan PVC overzettreden wat voor jou!

Vraag direct een offerte aan Bekijk onze projecten

Traprenovatie

Open trap dichtmaken

Wil je jouw open trap dicht maken? Dit kunnen wij geheel uit handen nemen. Wij maken je open trap volledig dicht.

Kaal maken van de oude trap

Geen zin om zelf de oude trap kaal te maken? Ook dit kunnen wij voor je regelen. 

Schilderwerk aan de trap

Om de puntjes op de i te zetten kunnen wij je nieuwe trap voorzien van nieuw lakwerk.

Ideaal bij intensief gebruik

Ideaal bij intensief gebruik

Het meest intensief belopen vloeroppervlak vraagt om materialen van de hoogste kwaliteit. Ons PVC van TFD, M-Flor en bijvoorbeeld Belakos is bijna niet kapot te krijgen. De vloer blijft prachtig om te zien, zonder dat je daar veel omkijken naar hebt. Bovendien is PVC geschikt voor een traprenovatie op ieder materiaal. We bekleden trappen van beton, steen, hout en zelfs staal. En gaat het om een open of juist een gesloten trap? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

We kunnen zowel de treden, de zijkanten (wangen) als de opstaande stootborden bekleden. We laten je graag zien wat dat doet met de uitstraling van de trap. Neem contact op, dan komen we bij je langs. En zoek je een specialist om de trap dicht te maken, kaal te maken of te schilderen? Ook daarmee kunnen we je goed van dienst zijn.

Vraag een offerte aan

Nu 20% korting op je traprenovatie

Deze actie geldt tot 31 December 2022. Vraag nu een offerte aan!

Betaalbare traprenovatie

Ondanks de zeer hoge kwaliteit en de prachtige designs betaal je voor een PVC traprenovatie natuurlijk een scherpe prijs. Wij laten je profiteren van een aantal belangrijke voordelen: Oerdegelijke kwaliteit, keuze uit prachtige designs, veilige keuze op de trap, makkelijk in onderhoud & geluiddempend!

En benieuwd hoe we PVC voor trappen betaalbaar kunnen aanbieden? We hebben geen dure showroom en besparen op de andere onnodige kosten. In plaats daarvan komen we naar je toe, met stalen van de diverse mooie designs en vloeren. Zo kun je die bekijken in de rest van jouw interieur. En wil je online alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier onze afgeronde projecten.

 
 

Vraag een offerte aan

Betaalbare traprenovatie

Traprenovatie projecten

Beton look PVC trap

Betonlook PVC trap

Betonlook PVC trap