PVC planken in alle soorten en maten

Samen leggen we de basis voor jouw huis

PVC planken

PVC planken

De looks van hout met de voordelen van PVC

Hoe combineer je de unieke uitstraling van een houten vloer met een duurzaam materiaal? PVC planken zijn kras- en slijtvast, vochtbestendig en blijven jarenlang mooi. Bovendien zijn ze bijna niet meer te onderscheiden van een echt houten vloer. Het gaat aan de andere kant om stroken PVC, die we op een vlotte en vakkundige manier leggen. Zo houden we de kosten laag. Bovendien hebben we geen dure showroom. En kopen we de materialen efficiënt voor je in, nadat we de vloer zelf bij je hebben ingemeten. Dat betekent dat je een scherpe prijs betaalt voor het laten leggen van topkwaliteit PVC planken van merken zoals TFD, M-Flor en Belakos. Wij laten je zien wat het mooiste staat, gewoon door bij jou thuis te komen met de stalen en designs.

Vraag een offerte aan

1

Prijsopgave

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt ontvang je van ons een prijsindicatie op basis van het door jou opgegeven aantal m2.

2

Afspraak

Is de prijs akkoord dan maken we een afspraak bij je thuis om de situatie te beoordelen en je wensen te bespreken.

3

Definitieve offerte

Wanneer alles is besproken en opgemeten ontvang je van ons de definitieve offerte. Geen verrassingen achteraf!

4

Uitvoer

Wanneer de definitieve offerte is geaccepteerd kunnen wij aan de slag met jouw nieuwe vloer!

Stroken in alle soorten en maten

De PVC planken zijn er in alle soorten en maten. Zoek je naar kleine(re) stroken voor een meer klassiek karakter? Of juist naar grote stroken die zorgen voor een stoere look? Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende houtlook stroken. Samen creëren we de heerlijke leefomgeving waar jij blij van wordt.

Bovendien kunnen we de PVC planken zowel in de bekende verbanden als in visgraat leggen. En wil je rondom de vloer een bies laten aanleggen? Wij leggen de vloer zoals jij het ontwerp in gedachten hebt. Er is van alles mogelijk, ook als je nog niet precies weet hoe het eruit moet gaan zien.

Vraag een offerte aan Doe inspiratie op

Stroken in alle soorten en maten

Wist je dat..

Wij ook direct vloerverwarming kunnen aanbrengen? Geef dit aan bij je aanvraag en ontvang een totaal offerte!
PVC vloer met houtlook

PVC vloer met houtlook

Haal de natuur naar binnen

De PVC planken creëren de looks van een houten vloer. Tegelijkertijd profiteer je van de belangrijke voordelen van dit duurzame materiaal. En is het dus niet nodig om de vloer jaarlijks in de olie te zetten. En hoef je niet bang te zijn voor eventuele putten of deukjes in het hout.

Wil je meer weten over onze PVC planken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan Neem contact op