Naadloos en oersterk

PVC overzettreden

PVC overzettreden

PVC overzettreden

PVC overzettreden zijn relatief nieuw en vormen een ware revolutie binnen traprenovatie. De varianten in hout, vinyl en laminaat zijn al langer bekend. De uitvoering in PVC is volledig naadloos, oersterk en biedt een aantal andere belangrijke voordelen. Er komen geen strips of profielen aan te pas. In plaats daarvan is het een overzettrede uit één stuk. Dat levert het mooiste resultaat op, dat zich bovendien makkelijk schoon laat houden en oersterk is.

Vraag een offerte aan Inspiratie opdoen?

Naadloos

Helemaal zonder strips

De overzettreden in PVC zijn helemaal uit één stuk, precies op maat. Dat voorkomt eventuele strips en andere passtukken.

Oersterk & degelijk

Jarenlang plezier

PVC is oersterk, en vertoont zelfs door de jaren heen nauwelijks slijtage. Het is een extreem degelijke keuze op de trap.

Binnen 1 dag aangebracht

Klaar binnen no-time

Wij kunnen je trap volledig bekleden binnen één dag zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe trap.

Mooi te combineren met trapverlichting

Mooi te combineren met trapverlichting

Bovendien houden de fabrikanten van overzettreden in PVC natuurlijk rekening met moderne wensen. Er is bijvoorbeeld alvast gedacht aan trapverlichting, door daar speciaal ruimte voor vrij te houden.

Dus zoek je een stijlvolle afwerking van de trap, ínclusief verlichting om de veiligheid te verbeteren? Of om de trap er nog beter uit te laten zien, bijvoorbeeld vanuit de woonkamer of de entree? De overzettreden in PVC mét trapverlichting zorgen voor een prachtige combinatie.

Vraag een offerte aan Maak nu een afspraak

PVC overzettreden van 3 topmerken

Bij ikwileenpvcvloer.nl houden we van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dat motto hanteren we voor onze PVC-vloeren, en dat is voor de PVC overzettreden natuurlijk niet anders.

Daarom gebruiken we uitsluitend treden van de fabrikanten die de kwaliteit het hoogst in het vaandel hebben. Het gaat om Coretec, Beautifloor en Lifestyle. Zij maken overzettreden van de hoogste kwaliteit, waarmee we de trap naadloos en oersterk afwerken in de kleur en stijl waar jij blij van wordt.

Vraag een offerte aan Liever telefonisch contact?

PVC overzettreden van 3 topmerken

Wist je dat..

PVC overzettreden relatief nieuw zijn in Nederland? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we vertellen je graag alle ins, -en outs!

Overzettreden in PVC

Naadloos en oersterk

Heb jij een PVC-vloer en wil je de trap in hetzelfde hoogwaardige materiaal renoveren? Of ben je nog niet toe aan een nieuwe vloer, maar zoek je wel alvast voor de beste afwerking van de nieuwe trap? In die gevallen maak je met onze PVC overzettreden van drie absolute topmerken een uitstekende keuze. Bovenop het oersterke materiaal en de naadloze afwerking profiteer je van een aantal andere belangrijke voordelen en kenmerken:

  • Perfecte match met een nieuwe PVC-vloer
  • Klikaansluiting bovenaan de trap: soepele overgang
  • Binnen 1 dag aangebracht
  • Makkelijk schoon te maken

Vraag nu een offerte aan Nog vragen? Neem contact op

Overzettreden in PVC