PVC klikvloeren

Ervaar het gemak met een PVC klikvloer

PVC klikvloer

PVC klikvloer

PVC met het gemak van kliklaminaat

Een PVC klikvloer laat zich zo makkelijk leggen als kliklaminaat. Tegelijkertijd biedt de vloer de voordelen van PVC. De stroken zijn slijtvast, beschikbaar in prachtige designs en bijvoorbeeld geluiddempend.

Wij komen met onze vloerstalen naar jou toe. Dat betekent dat je het klik-PVC thuis alvast een keer kunt bekijken. Je kiest de mooiste variant die precies past bij de rest van jouw interieur. Ondertussen besparen we op die manier op de kosten van een dure showroom. We meten de vloer zelf bij je thuis in, bestellen het materiaal efficiënt en komen het daarna vakkundig bij je leggen.

Vraag een offerte aan Bekijk onze PVC klikvloeren collectie

1

Prijsopgave

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt ontvang je van ons een prijsindicatie op basis van het door jou opgegeven aantal m2.

2

Afspraak

Is de prijs akkoord dan maken we een afspraak bij je thuis om de situatie te beoordelen en je wensen te bespreken.

3

Definitieve offerte

Wanneer alles is besproken en opgemeten ontvang je van ons de definitieve offerte. Geen verrassingen achteraf!

4

Uitvoer

Wanneer de definitieve offerte is geaccepteerd kunnen wij aan de slag met jouw nieuwe vloer!

Geluiddempend en overal geschikt

Een PVC-vloer is automatisch geluiddempend. Het relatief zachte materiaal voorkomt hard contactgeluid. Dat maakt een vloer met klik-PVC geschikt voor bijvoorbeeld verdiepingsvloeren en in appartementen.

Uiteraard kun je de PVC-klikvloer bovendien gebruiken in de woonkamer, de keuken en bijvoorbeeld de entree. Wij kunnen de vloer voordelig voor je leggen. Of je kunt dat gewoon zelf, dankzij het handige kliksysteem. Dus ben je benieuwd of je dit zelf kunt of laat je het juist liever door ons doen? Wij vertellen je over de verschillen. En brengen je natuurlijk een scherpe offerte uit.

Vraag een offerte aan Doe inspiratie op

Geluiddempend en overal geschikt

Tip van de expert

Ieder type PVC is geschikt voor verdiepingsvloeren en appartementen. Zowel klik-PVC als andere soorten werken geluiddempend en voorkomen te veel contactgeluid.
Makkelijk mee te verhuizen

Makkelijk mee te verhuizen

Zoek je een PVC-vloer voor een huurwoning of een ander huis waar je tijdelijk zal wonen? Dankzij het kliksysteem kun je de vloer gewoon meenemen als je gaat verhuizen. De vloer wordt niet verlijmd, waardoor die gewoon zwevend ligt. Het bied je de volledige flexibiliteit, zodat je in een ander huis niet weer een nieuwe vloer nodig hebt. 

Sommige soorten klik-PVC kunnen we leggen zonder te egaliseren. Als we het PVC verlijmen is dit eigenlijk altijd nodig. Een voorbeeld van klik-PVC is Rigid Click-PVC. De supersterke klikverbinding maakt het mogelijk om de vloer zwevend te leggen. Het is dan niet nodig om de ondergrond te egaliseren.

Wil je meer weten over een PVC-klikvloer of een vrijblijvende offerte ontvangen? Gebruik het contactformulier of stuur ons een e-mail naar info@ikwileenpvcvloer.nl. We horen graag van je!

Vraag een offerte aan Bekijk onze collectie