Ben je op zoek naar een wat klassiekere stijl?

Dan is PVC gelegd in een Hongaarse punt zeker wat voor jou!

PVC Hongaarse punt

PVC Hongaarse punt

Prachtige designs van de hoogste kwaliteit

PVC in een Hongaarse punt combineert de looks van een traditionele houten vloer met het gemak en comfort van een oerdegelijk materiaal. De vloertegels in een Hongaarse punt vragen om puur vakmanschap. Wij hebben de ervaring en expertise, dus kunnen allerlei prachtige designs bij je leggen.

Wij hebben de expertise om het vlot en vakkundig te leggen, zónder de bekende hoge tarieven. We hebben geen dure showroom en komen de vloer gewoon bij je thuis inmeten. Bovendien nemen we de mooie stalen met ons mee om ze bij je thuis te laten zien. In jouw interieur, waar je dus de mooiste Hongaarse punt kiest.

Vraag een offerte aan

1

Prijsopgave

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt ontvang je van ons een prijsindicatie op basis van het door jou opgegeven aantal m2.

2

Afspraak

Is de prijs akkoord dan maken we een afspraak bij je thuis om de situatie te beoordelen en je wensen te bespreken.

3

Definitieve offerte

Wanneer alles is besproken en opgemeten ontvang je van ons de definitieve offerte. Geen verrassingen achteraf!

4

Uitvoer

Wanneer de definitieve offerte is geaccepteerd kunnen wij aan de slag met jouw nieuwe vloer!

In plaats van een traditionele houten vloer

Het patroon van de Hongaarse punt oogt mooi traditioneel. Het is een variatie op het bekende visgraatpatroon, beschikbaar in allerlei kleuren en designs. De planken lijken schuin te liggen, iets dat mogelijk is dankzij de PVC-lamellen die we daarvoor gebruiken. Dus wil je dat graag een keer zien? Wij nemen graag een paar stalen mee om het bij je thuis neer te leggen.

Onze specialisten leggen de vloer met een luxe uitstraling vlot en vakkundig. Daarbij maken we geen onnodige kosten, bijvoorbeeld omdat we geen dure showroom hebben. Dat betekent dat je zelfs met PVC in een Hongaarse punt voordelig kiest voor de hoogste kwaliteit.

Vraag een offerte aan Doe inspiratie op

In plaats van een traditionele houten vloer

Wist je dat..

Wij ook direct vloerverwarming kunnen aanbrengen? Geef dit aan bij je aanvraag en ontvang een totaal offerte!
PVC-vloer van topkwaliteit

PVC-vloer van topkwaliteit

Met merken zoals TFD, M-Flor en Belakos kies je voor een PVC-vloer van oerdegelijke kwaliteit. Bovendien heeft het een mooie luxe uitstraling, dankzij de schuine patronen en unieke punt. Dus zoek je de looks van een traditioneel houten vloer met het comfort, gemak en de degelijkheid van PVC? Die eigenschappen komen samen in PVC in een Hongaarse punt. En heb je vragen over het PVC of de legwijze? We vertellen je graag meer, of helpen je inspiratie op te doen.

Wil je meer weten over PVC in een Hongaarse punt of een vrijblijvende offerte ontvangen? Gebruik ons offerteformulier of stuur ons een mail naar info@vdl-wonen.nl. We horen graag van je!

Vraag een offerte aan Neem contact met ons op