Over ons

Over ons

Het liefst zouden we in ieder huis een PVC-vloer leggen. Om je zelf te laten ervaren welke fijne voordelen dit materiaal combineert. Het is oerdegelijk, beschikbaar in precies het design dat jij zoekt en bovendien zeer goed geschikt voor vloerverwarming.

En, bij ons is PVC voor iedereen betaalbaar. We leveren met TFD, M-Flor en Belakos de hoogste kwaliteit, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Hoe dat kan? We hebben geen dure showroom en letten scherp op andere onnodige.

Ondertussen hebben we meer dan 20 jaar ervaring met PVC-vloeren. We kennen de kwaliteiten, weten hoe we het vakkundig moeten leggen en kopen de materialen efficiënt in. Het maakt ons de specialist die je zoekt. We komen naar jou toe met onze stalen en alle informatie, waarmee we je graag helpen een mooie keuze te maken.

TFD, M-Flor en Belakos: A-kwaliteit

Of je nu kiest voor PVC-planken, -tegels of een vloer in visgraat: ons PVC is van de hoogste kwaliteit. Je hebt de keuze uit prachtige designs van drie topmerken:
  • TFD PVC
    Oerdegelijke kwaliteit. Het PVC is niet kapot te krijgen. Dat spreekt bijvoorbeeld veel winkeliers aan. Dankzij onze scherpe prijzen kun je er ook thuis betaalbaar gebruik van maken.

  • M-Flor PVC
    Die oerdegelijke kwaliteit heeft M-Flor ook, in combinatie met hippe en populaire designs. Dus zoek je een visgraatvloer op basis van de laatste trends? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is.

  • Belakos PVC
    De unieke designs van Belakos creëren een warme sfeer, een stoere look of een heel ander interieur. Op deze vloer komen jouw designmeubels en unieke accessoires geweldig tot hun recht.

TFD, M-Flor en Belakos: A-kwaliteit