Garantie

Garantie op de vloeren

Elke vloer dat gekocht wordt bij Ikwileenpvcvloer.nl heeft een volledige fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie verschilt per fabriek/merk. De garanties kun je gemakkelijk vinden op de websites van deze merken en op de verpakking of flyer die in de dozen zit. Via ons contactformulier kun je de fabrieksgarantie ook opvragen. 

Het aantal jaren fabrieksgarantie verschilt per product. Daarnaast onderscheidt fabrieksgarantie zich ook in commercieel gebruik (zakelijk) en voor particulier gebruik (wonen). Op onze site is fabrieksgarantie uitgedrukt in de fabrieksgarantie voor particulier gebruik. Mocht je willen weten wat de fabrieksgarantie is in jaren voor commercieel gebruik? Dan staat dit op de pakken vermeld. Wil je het vooraf graag weten? Vraag het ons dan gerust!

Garantie op het leggen van de vloeren

Als je jouw nieuwe vloer door ons laat leggen geven wij een leggarantie van 5 jaar op al ons legwerk. Mocht er iets zijn met de vloer dan horen wij dat uiteraard graag zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vdl-wonen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.