Egaliseren

Een goede vloer begint bij een goede basis

Egaliseren

Egaliseren

Belangrijke voorbereiding voor de PVC-vloer

De juiste voorbereiding is het halve werk. Dat is bij een PVC-vloer niet anders. De ondergrond moet droog, hard, vet- en stofvrij zijn. En vlak, om het PVC mooi egaal aan te brengen. We egaliseren met egaline op basis van cement of gips, waarmee we eventuele oneffenheden in de ondergrond oplossen. Er ontstaat een vlak en glad geheel. Dit is de ideale basis voor een mooie PVC-vloer. Bovendien draagt de egaline bij aan de juiste aanhechting van de PVC-vloer die we erop leggen.

Vraag een offerte aan Bekijk onze PVC collectie

Tip van de expert

Is de vloer niet helemaal glad en egaal? Of heb je een houten of tegel vloer waar je het PVC overheen wilt laten leggen? Vraag ons naar de mogelijkheden. We vinden altijd een geschikte oplossing.

Egaline: vlak en glad

Zonder egaline zouden kleine oneffenheden door het PVC heen zichtbaar worden. De vloer wordt dan een soort spiegel van de ondergrond. We voorkomen dit door de vloer volledig te egaliseren. Wil je meteen vloerverwarming laten aanleggen? We starten met de vloerverwarming. Daarna egaliseren we de ondergrond, om vervolgens de PVC-vloer te leggen.

Sommige soorten klik-PVC kunnen we leggen zonder te egaliseren. Als we het PVC verlijmen is dit eigenlijk altijd . Een voorbeeld van klik-PVC is Rigid Click-PVC. De supersterke klikverbinding maakt het mogelijk om de vloer zwevend te leggen. Het is dan niet nodig om de ondergrond te egaliseren.

Vraag een offerte aan Vloerverwarming

Egaline: vlak en glad
1

Prijsopgave

Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt ontvang je van ons een prijsindicatie op basis van het door jou opgegeven aantal m2.

2

Afspraak

Is de prijs akkoord dan maken we een afspraak bij je thuis om de situatie te beoordelen en je wensen te bespreken.

3

Definitieve offerte

Zodra alle wensen zijn besproken, de situatie is beoordeeld en alles is ingemeten, ontvang je van ons de definitieve offerte. Geen verrassingen achteraf!

4

Uitvoer

Is de definitieve offerte akkoord? Dan gaan wij aan de slag! Wanneer alles klaar is doen we samen met jou de laatste controle.

PVC: de ideale ondergrond

PVC: de ideale ondergrond

Door de ondergrond te egaliseren creëren we de ideale ondergrond voor een PVC-vloer. Gelukkig betekent dit niet dat de kosten hoog oplopen of dat we hiermee onnodig lang bezig zijn. We kunnen in slechts een paar dagen zowel de vloerverwarming aanbrengen, de vloer egaliseren en het PVC-leggen. Dat voorkomt onnodige hinder, terwijl we de juiste voorbereidingen treffen.

Vraag een offerte aan Contact