PVC vloeren

Ongekend veel keuze in diverse stijlen

Bekijken

Traprenovatie

Maak van je trap de eye-catcher in het huis

Bekijken

Vloerverwarming

Ook geschikt voor houten vloeren

Bekijken

VDL Wonen

Iedereen verdient een PVC vloer

PVC is er in planken, tegels, visgraat en andere patronen. Het materiaal is geweldig geschikt voor de vloer. Het combineert de warme uitstraling van hout en bijvoorbeeld het stoere karakter van beton met bijzonder duurzame eigenschappen.

We zouden het liefst in ieder huis een PVC-vloer leggen. Daarvoor werken we samen met drie topmerken, die we heel betaalbaar aanbieden. Inclusief leggen en egaliseren, en ook in combinatie met vloerverwarming voor thuis. Bovendien denken we graag met je mee over de mooiste kleur, een bijzonder design of iets dat precies past bij de rest van jouw interieur.

Vraag een offerte aan Doe inspiratie op

VDL Wonen
Geen onnodige kosten

Betaalbaar

We hebben geen dure showroom. En we letten goed op andere onnodige kosten. In plaats daarvan leggen we PVC in de hoogste kwaliteit, zonder dat de kosten daarvoor te hoog oplopen.

 

Liefde voor het vak

20 jaar ervaring

Sinds 2001 zijn wij actief in de branche. Wij zijn gedreven door kwaliteit en met een schat aan ervaring op het gebied van PVC vloeren en traprenovaties. Wij doen dit met liefde voor ons vak en zo ervaart u het gemak en geluk van onze samenwerking.

Wanneer het jou uitkomt

Advies aan huis

Je hoeft de deur niet uit, want wij komen op afspraak langs met onze stalen. Zo kun je direct zien of de kleur van de vloer en/ of trap matcht met de rest van je interieur.

De hoogste kwaliteit heel betaalbaar

De hoogste kwaliteit heel betaalbaar

We hebben geen dure showroom. En we letten goed op andere onnodige kosten. Zo voorkomen we dat vloeren van topmerken zoals TFD, M-Flor en Belakos onnodig duur worden als je die wilt laten leggen. In plaats daarvan leggen we PVC in de hoogste kwaliteit, zonder dat de kosten daarvoor te hoog oplopen.

We leggen PVC-vloeren in woonkamers, keukens, badkamers en bijvoorbeeld in de entree. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in traprenovatie, uiteraard op basis van dit duurzame materiaal. Juist op de plek in het huis die je het meest intensief beloopt wil je gebruik maken van hoogwaardig PVC. Daarover denken we met je mee, om er voor jou voor te zorgen dat je niets belangrijks over het hoofd ziet. PVC is bijzonder duurzaam, kras- en slijtvast en blijft jarenlang mooi. Bovendien werkt het geluiddempend, gaat het geweldig samen met vloerverwarming en laat het zich makkelijk leggen.

Vraag een offerte aan

Meest recente projecten

Beton look PVC trap

Betonlook PVC trap

Betonlook PVC trap

Wat vinden onze klanten?

Na telefoon dat de vloer voor 1000 euro extra geƫgaliseerd moest worden omdat de vloer niet vlak is dat maar gedaan uiteindelijk na nog nadat ze er een stuk opnieuw eringelegd hebben is het nog niet helemaal vlak. Het is wel netjes geplakt.

Lennart Brielle

Zowel het aanleggen van de vloerverwarming als het leggen van de (lijm) pvc vloer zijn uitstekend gedaan. Snel en vakkundig.

Fam. van Dijk Hoogvliet

Netjes op tijd en vakkundig en snel een mooie PVC vloer gelegd voor een concurrerende prijs.

Richard Hoogvliet Rotterdam

Nadat ik wat vragen aan Marcel had gesteld werd overal duidelijk op geantwoord. Na de aanvraag kwam er snel een berekening binnen met wat het zou gaan kosten. De kosten vielen ons erg mee en de heren (Marcel en Martijn) konden de vloer snel komen plaatsen. Daar werden wij zeer vrolijk van! Na een bakkie koffie en uitleg over hun werkzaamheden zijn ze aan de gang gegaan en een uur eerder dan Marcel had aangegeven waren ze al klaar. Het resultaat . . . In een woord geweldig. Elke dag worden we weer blij als we onze vloer weer zien !

Robert Hellevoetsluis

zeer snelle en goede afwerking. Zal dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Trap ziet er geweldig uit ,echt vakmanschap

Ed Burgh-Haamstede

Goede service , snel en netjes gewerkt.

Karin Melissant